Kategorija: Vitamin c

Šumeče tablete vitamin c so mi pomagale skozi zimski časŠumeče tablete vitamin c so mi pomagale skozi zimski čas

Vsako leto na jesen običajno zbolim. Ko se temperatura v naravi zniža in poletje preide v jesen, sem me lotijo prehladna obolenja in druge virusne bolezni. Zato sem si letos kupila šumeče tablete vitamin c, ki izboljšajo imunski sistem.

Izbrala sem šumeče tablete, ker mi je dober napitek. Včasih mi ni vedno za piti same vode. Če dodajam sladke sokove pa potem zaužujem preveč sladkorja. Zato so mi bile šumeče tablete vitamin c všeč, ker sem lahko združila oboje. Torej imela sem dober napitek, ki je prispel k mojemu boljšemu zdravju. V naravni obliki, kot so limone in drugi agrumi je vitamina c običajno premalo, da lahko premagamo bolezen. Kadar zbolimo je potreba po količini vitamina c veliko večja. Zato sem že iz preventivnih razlogov tako v jesenskem času začela z jemanjem šumečih tablet, ki so imela vitamin c. Vplivalo pa je to tudi na moj psihološki sistem. Bila sem veliko manj nervozna v službi, takoj ko sem spila napitek šumečih tablet z vitaminom c. Ta se je takoj absorbiral v celice in počutila sem se boljše. Sedaj sem tudi možu kupila celo škatlico tablet vitamin c v ampulah. On pa ni maral šumečih tablet ampak je raje vsako jutro s pitno vodo zaužil kapsule. Njegov vitamin c je bil nekoliko močnejši od mojega in imel je podaljšano spročanje. Jemal ga je na dva dni. Tako sva skozi celotno zimo ohranjala zdravje.

Šumeče tablete vitamin c so mi pomagale skozi zimski čas

Ker sva oba delala med ljudmi, je bilo veliko možnosti, da dobiva nalezljivo bolezen, posebej če se je ta širila kapljično. Delala sem na blagajni in imela veliko stika z ljudmi, ki so bili oddaljeni od mene manj kot en meter. Tako je bila možnost prenosa nalezljive bolezni visoka. Celotno zimo se nisem nalezla nobene bolezni, tudi zato, ker sem redno pila šumeče tablete vitamin c in imela zdravo prehranjevanje.…