Oboževalci Marvelovih stripov, trenutna kolekcija Citizen ročnih ur je narejena za vas

Moda je vedno nekaj posebnega takrat, ko ji nekaj da poseben pridih in v trenutni kolekciji Citizen ur je za to zagotovo poskrbljeno. Ste morda tudi vi oboževalec Marvelovih karakterjev? Če ste, potem bodo te ure odlična izbira za vsakega.

Inspiracije za te modele izvira naravnost od najbolj popularnih karakterjev v Marvelovih stripih. Kateri je vaš najljubši. Vsekakor vam zagotavljamo, da so dizajni premišljeno izdelani, in dodajajo energijo izbranih karakterjev. Če ste na primer oboževalec Spider Mana, boste nad idejo tako navdušeni, da si ure nikoli več ne boste želeli sneti iz roke. Sicer je pa to bistvo, kajne? Da ste ponosni lastnik izdelka, ki bi ga nosili vedno in povsod. Vse to, je v Citizen uri, tokrat še bolje dodelano in verjemite, ne bo vam žal, zato dobro razmislite ali boste to priložnost za nakup Citizen ure tokrat izpustili.

Različne osebnosti se povežejo z različnimi karakterji. Zagotovo obstajajo ljudje, ki ne vedo niti malo o tem, ampak tisti, ki vemo za to, vemo tudi to, kako pri srcu nam je lahko določen karakter iz Marvelovih stripov postal, po tem, ko smo neštetokrat pregledali stripe, filme ali pa celo serije, ki se danes snemajo po tekočem traku in v katerih so že skoraj vsi ti zanimivi karakterji.

Oboževalci Marvelovih stripov, trenutna kolekcija Citizen ročnih ur je narejena za vas

Kdo je vaš najljubši karakter? Je morda le en ali jih je več? Običajno vsak najde svojega najljubšega, ki se poistoveti z njegovo osebnostjo ali pa željo kakšen si neko želi postati. In to je tisto, kar vam bo ura Citizen v tem dizajnu omogočila. Opomnik, da ste tudi vi lahko takšen junak, ki ga Marvelovi stripi opisujejo.

In najlepši del vsega je to, da so te ure izdelane s takšnimi posebnimi malimi detajli, da se v njih enostavno zaljubite. Osebno sem ob prvem pogledu s težavo odvrnila pogled nanje, saj sem se dobesedno izgubila v njih in ne dvomim, da bo pri vas enako, ko boste imeli priložnost, da boste te Citizen ure videli v živo.